NL FR EN

NIEUWSFLASH m.b.t. CORONA

Beste patiënt,

We beginnen aan de heropstart van de praktijk. Hierbij nemen wij strikte voorzorgsmaatregelen/aandachtspunten.
Ons 10-stappenplan:

     1.    Wij zien géén patiënten met luchtwegklachten!

     2.    U komt alleen.

     3.    U komt stipt op het uur van uw afspraak.

     4.    U wacht buiten. Wij komen u persoonlijk halen. 

     5.    U houdt 1,5m afstand.

     6.    Er is maximaal 1 persoon per keer in de sas. 

     7.    U beperkt zich tot 1 klacht. Dit om de hygiënische maatregelen te garanderen. 

     8.    U doet een mondmasker aan.

     9.    Gelieve de handalcoholgel, die klaarstaat in onze praktijk, te gebruiken.

     10.    Attesten worden in de namiddag afgehaald van dinsdag t.e.m. vrijdag tussen 14-17u. 

We zitten heden in een overgangsperiode. We doen ons uiterste best om iedereen verder te helpen. Dit alles ondernemen we om uw veiligheid en gezondheid te garanderen. Gelieve enig begrip hiervoor te tonen. Bedankt!NIEUWSFLASH m.b.t. CORONA

GELIEVE DE PRAKTIJK NIET TE BETREDEN


Indien u klachten heeft van de

bovenste of onderste luchtwegen

DUS hoesten, niezen, snot, koorts, kortademigheid


NEEM TELEFONISCH CONTACT OP:

03/385.85.00NIEUWSFLASH

Tijdelijke stopzetting vrije raadpleging en tijdelijke onmogelijkheid tot online maken van een afspraakWELKOM


Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Annonciaden. Hier vindt u alle praktische informatie over de praktijk en de werking ervan. Daarnaast kan u ook nog nuttige medische informatie, websites en adressen terugvinden.

Deze praktijk is inmiddels uitgegroeid tot een groepspraktijk bestaande uit 4 huisartsen en 2 huisartsen in opleiding (HAIO’s). Door regelmatig overleg en nauwe samenwerking proberen wij u op deze manier de beste zorg te verlenen. Meer informatie vindt u bij ‘zorgverleners’. U kan bij elke arts telefonisch of online een afspraak maken. 
Hopelijk raakt u makkelijk wegwijs. Twijfel echter niet ons bij vragen alsnog te contacteren om u zo verder te kunnen helpen.


Huisartsenpraktijk Annonciaden,


Dr. Ann Van den Branden

Dr. Maureen Van Erkel

Dr. Peter Missotten

Dr. Suzanne Heyvaert

Dr. Vincent Metsers
Huisbezoeken

Gepost op 27 januari 2020

Beste patiënten,

We merken een grote toename van patiënten buiten de regio. Gezien de drukke winterperiode en om goede zorgen te kunnen blijven verlenen, kunnen we huisbezoeken buiten de regio niet garanderen. Bedankt.


Afscheid

Gepost op 02 januari 2020

Beste patiënt,
Op 1 januari hebben wij voor onbepaalde duur afscheid genomen van Dr. M. Verleije. Hij zal zijn passie als arts voortzetten in het buitenland. Namens heel ons team wensen wij hem veel succes toe met deze nieuwe uitdaging. We danken hem alvast voor zijn toewijding aan de praktijk en de patiënten. Bedankt!

Vrije raadpleging

Gepost op 04 december 2019


Beste patiënt,

Vanaf 5 januari 2020 tem 3 april 2020 zullen we in onze praktijk tijdelijk werken met een vrije raadpleging, naast het bestaande systeem van vaste afspraken. Dit doen we om patiënten de mogelijkheid te geven om de dag zelf zeker naar de praktijk te kunnen komen in het geval van een dringende situatie. 


Hoe gaat de vrije raadpleging in zijn werk?


Vanaf 8u is er de mogelijkheid om zich aan te melden voor een vrije raadpleging van die dag. Dit gebeurt door het ophalen van een kaartje aan het secretariaat. Op dit kaartje staat een nummer dat aangeeft wanneer men aan de beurt is. De vrije raadpleging start effectief om 8u30 en loopt tot 10u. We vragen dat de mensen die naar de vrije raadpleging komen zich beperken tot 1 klacht. Dit om ervoor te zorgen dat de andere mensen niet te lang moeten wachten. Verder vragen wij de ID-kaart mee te nemen naar de afspraak.

Ons bestaande systeem van vaste afspraken blijft bestaan. Hiervoor kan u bij voorkeur online terecht. Er bestaat ook altijd de mogelijkheid om telefonisch een afspraak te maken, bij voorkeur in de voormiddag wanneer het secretariaat geopend is.