NL FR EN

Voor informatie betreffende het corona-vaccin, gelieve zeker een kijkje te nemen op volgende website: https://www.laatjevaccineren.be/

Info m.b.t. het Covid-19 virus


Beste patiënt,

Heeft u of uw kind luchtwegklachten (verkoudheid, hoest, keelpijn, oorpijn, koorts), of heeft u een corona test nodig (bijvoorbeeld hoog risico contact gehad met een bevestigd positief persoon met COVID-19), neem dan telefonisch contact op met de praktijk (bij voorkeur in de voormiddag).

Gelieve hiervoor géén online afspraak te maken (dit voor de veiligheid van de andere patiënten).

U zal telefonisch bevraagd worden, en ofwel zal u dan ook een afspraak krijgen op de praktijk (binnen een bepaald tijdsblok), ofwel op het triagecentrum (in Malle).


Ons stappenplan:

     1.    Mensen met luchtwegklachten, of mensen die contact hebben gehad met een bevestigd positief persoon met
COVID-19, maken géén afspraak online, maar bellen hiervoor met de praktijk (bij voorkeur in de voormiddag).

     2.    U komt alleen.

     3.    U komt stipt op het uur van uw afspraak.

     4.    U wacht buiten. Wij komen u persoonlijk halen. 

     5.    U houdt 1,5m afstand.

     6.    U beperkt zich tot 1 klacht. Dit om de hygiënische maatregelen te garanderen. 

     7.    U doet een mondmasker aan.

     8.    Gelieve de handalcoholgel, die klaarstaat in onze praktijk, te gebruiken.

     9.    Attesten worden in de voormiddag afgehaald tussen 8u30-12u30.


Voor meer informatie, kan u alvast de website van de overheid raadplegen: https://www.sciensano.be/nl


We houden wekelijks overleg met de praktijk om de werking te optimaliseren. Hou dus zeker onze website goed in de gaten voor nieuwe informatie! 

Bedankt! 

Telefonische afspraken


Beste patiënt,

Belt u voor het maken van een afspraak? Gelieve hiervoor in de voormiddag te bellen met het secretariaat, op het nummer 03/385.85.00.
U kan ook steeds online een afspraak maken via deze website.

Zijn voor die dag alle online afspraken bezet, en hebt u een dringend medisch probleem, kan u ook in de namiddag bellen en zal u worden voortgeholpen door de arts die dan beschikbaar is.

Welkom


Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Annonciaden. Hier vindt u alle praktische informatie over de praktijk en de werking ervan. Daarnaast kan u ook nog nuttige medische informatie, websites en adressen terugvinden.

Deze praktijk is inmiddels uitgegroeid tot een groepspraktijk bestaande uit 4 huisartsen en 2 huisartsen in opleiding (HAIO’s). Door regelmatig overleg en nauwe samenwerking proberen wij u op deze manier de beste zorg te verlenen. Meer informatie vindt u bij ‘zorgverleners’. U kan bij elke arts telefonisch of online een afspraak maken. 

Hopelijk raakt u makkelijk wegwijs. Twijfel echter niet ons bij vragen alsnog te contacteren om u zo verder te kunnen helpen.


 Huisartsenpraktijk Annonciaden,


Dr. Ann Van den Branden

Dr. Maureen Van Erkel

Dr. Peter Missotten

Dr. Margot Verbeeck

Dr. Jonas Lysens

Dr. Julie Lecomte


Afscheid


Beste patiënt,
Op 1 januari hebben wij voor onbepaalde duur afscheid genomen van Dr. M. Verleije. Hij zal zijn passie als arts voortzetten in het buitenland. Namens heel ons team wensen wij hem veel succes toe met deze nieuwe uitdaging. We danken hem alvast voor zijn toewijding aan de praktijk en de patiënten. Bedankt!